Alles voor je kindje!

Zwemmen met je kindje


Rivas werkt samen met verschillende zwembaden in de regio. Daardoor kan je als lid van Rivas zwemmen met korting.

Baby Spa


Kom samen met je baby tot rust. Bij onze partner Relaxing for babies kan je terecht voor baby floating en hydrotherapie. Een heerlijk verwenmoment. Maar het biedt ook veel gezondheidsvoordelen voor je baby.

Welke voordelen zijn er voor de baby?

Het warme en zuivere water (tussen 35°C en 37°C) heeft veel goede effecten op de groei van je baby. Het warme water kalmeert en helpt bij het slaapritme. Veel baby’s slapen na een sessie in de Baby Spa langer dan normaal, soms de hele nacht door. De speciale vorm van oefentherapie in het water vergroot hun bewegingsmogelijkheden en maakt hun spieren sterker. Bewegingen die op het droge nog moeilijk zijn, gaan in het water ineens vanzelf. Een sessie in de Baby Spa versterkt de band tussen ouder en baby.

Vanaf welke leeftijd?

Je baby kan meedoen vanaf 28 dagen tot 14 maanden oud. Het is slim om zo vroeg mogelijk te beginnen met de spa-sessies. Dan raakt je baby eraan gewend en heb je er meer plezier van. Veel baby’s krijgen na het dobberen ook een babymassage. Dit helpt extra bij ontspannen en heeft een positief effect op te veel huilen, krampjes, terugstromen van voeding en verstopping. Het warme water bootst het veilige gevoel van de baarmoeder na.

Korting met je ledenpas

Op vertoon van je Rivas ledenpas krijg je € 5,- korting op het aanbod van Relaxing for babies.

Meer informatie en een afspraak maken

Je vindt de Baby Spa aan de Transportstraat 28 in Giessen.
Een afspraak maken kan via de website www.relaxingforbabies.nl.
Voor vragen kan je mailen naar info@relaxingforbabies.nl of bellen met 06 389 846 29.

Voor de eerste keer geknipt


De eerste keer knippen is toch een bijzondere ervaring. Dat moet voor jou en je kind een relaxt en leuk moment zijn. Onze partner Mobella biedt de mogelijkheid om samen met je kind een afspraak in te plannen.

My first haircut + ouder

Je wordt eerst zelf geknipt en daarna de kleine, handig én leuk! De kapper laat een leuk spiegeltje, waar de eerste haartjes van je kind in kunnen, bij u achter.
Prijs € 29,50. Leden van Rivas betalen € 28,50.

My first haircut solo

Wil je zelf niet geknipt worden zodat je de volledige aandacht hebt voor je kindje? Dat is ook mogelijk! Dit is een fijne optie als je de knipbeurt van je kind rustig en goed wil laten verlopen in de veilige thuisomgeving.
Prijs € 22,50. Leden van Rivas betalen € 21,50.

Afspraak maken? Ga naar de website van Mobella en maak meteen een afspraak.

Cursussen


Volg een cursus met korting, speciaal voor leden van Rivas.

Wil jij graag leren hoe je moet handelen in geval van nood bij baby’s en kinderen? Weet jij wat je moet doen bij brandwonden, verstikking of een val van de trap? Kun je kinderziektes herkennen en weet jij hoe je zorgt voor een veilige hechting tussen ouder en kind? Boek nu jouw cursus met korting bij Livis en start op het moment dat het jou uitkomt.
Lees hier meer informatie over deze cursussen.