Mindful Run, bewust en verantwoord hardlopen

Alle begin is moeilijk. Op eigen houtje starten met hardlopen ook. Je krijgt te maken met allerlei vragen; Is mijn houding wel goed? Ga ik niet te snel van start? En nog belangrijker, hoe maak ik mijn hoofd leeg?

De juiste techniek

Met goede begeleiding leer je anders hardlopen, oftewel verantwoord lopen met aandacht voor jezelf en de omgeving. Je krijgt niet alleen een stukje looptechniek aangereikt, maar ook ademhalingstechnieken waarmee je in het ‘hier en nu’ kan hardlopen zonder af te dwalen.

5-weekse cursus

Wil je graag in groepsverband leren hoe je ‘mindful’ kunt hardlopen, dan is de 5-weekse mindful run cursus geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere hardloper. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende hardloper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het hardlopen bent. Dus stap in dit 5-weekse leerzame avontuur en je zult versteld staan van jezelf!

Mindful wandelen

Wil jij liever wandelen? Dan is de mindful walk cursus geschikt voor jou. Op steeds meer locaties wordt een 5-weekse Mindful Walk cursus aangeboden, voor iedereen die liever wandelt of niet kan hardlopen.

Zwangerschapscursus

Tijdens de 5-weekse zwangerschapscursus van Mindful Run leren wij je om beter te worden in voelen, zodat je goed leert luisteren naar je lichaam. Je leert je grenzen beter aan te voelen en je leert hoe je veilig kunt bewegen/sporten tijdens je zwangerschap zonder prestatiedruk.

Locaties

De cursussen worden op diverse locaties in heel Nederland gegeven. Kijk hier voor een overzicht.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over alle cursussen lees je op de website.