Diensten aan huis

Met onze diensten aan huis maken we het u gemakkelijk. Misschien heeft u niet altijd tijd om te koken. Of u bent niet meer in staat bepaalde klusjes in en om het huis zelf te doen. Of u gaat binnenkort verhuizen. Dan is het fijn wanneer u hulp kunt krijgen met aantrekkelijke kortingen, omdat u lid bent van Rivas. Een aantal diensten, zoals een hoortest of oogmeting, zijn voor leden van Rivas gratis.

Kapper
Niet door weer en wind, geen tijdverlies. De kapper van Mobella komt gewoon bij u thuis. Maak gebruik van de kennismakingsaanbieding voor leden.
Pedicure
Een vakkundige pedicure van Mobella verzorgt thuis uw voeten. Ook makkelijk wanneer u de zorg heeft over iemand die wel wat hulp kan gebruiken.
Maaltijden aan huis
Wekelijks keuze uit 90 koelverse maaltijden, gratis thuisbezorgd. Handig als u niet in de gelegenheid bent om een lekkere en gezonde maaltijd te koken.
Opticien
Slecht zicht kan vervelende gevolgen hebben. Laat uw ogen opmeten in uw vertrouwde omgeving.
Audicien
Als u geen hoorwinkel kunt bezoeken komt de audicien van Beter Horen bij u thuis voor een professionele hoortest of het afstellen van uw hoortoestel.
Hoorstudio Strating
Specialist in hoortoestellen en hooroplossingen. Gratis bezoek aan huis en 10% korting op accessoires bij aanschaf van een hoortoestel.
Klusjesman
Heeft u klussen in en om het huis die u niet zelf aan kan pakken? In drie stappen boekt u een vakman.
Tuinman
Moet uw heg worden gesnoeid of heeft uw tuin onderhoud nodig? In drie stappen boekt u een vakman.
Hovenier
De hovenier van Euchlora zorgt voor het onderhoud van uw tuin. Maar hij kan u ook advies geven over het herinrichten van uw tuin.
Alarmering
Een veilig gevoel dat u alarm kan slaan en direct hulp in kan schakelen als er iets onverwachts gebeurt.
Mantelzorgondersteuning
Zoekt u persoonlijke hulp aan huis voor uzelf of voor uw ouders? ZorgMies MerweCare biedt zorg op maat en individuele begeleiding.
Nalatenschapsbegeleiding
Voor persoonlijk advies op het gebied van erfrecht en schenkingen en voor het opstellen van uw testament of algehele volmacht.
Zorg bij haarproblemen
Heeft u te maken met haarverlies? Met de service van Aderans Hair Center krijgt u thuis advies over een pruik of haarstuk.
Verhuisservice
Voor een zorgeloze verhuizing. Ook voor montage en demontage van meubelstukken of tijdelijke opslag van uw bezittingen.
Tapijt- en meubelreiniging
Een milieuvriendelijke reinigingsmethode en alles is binnen een uur weer droog. U hoeft zelfs geen meubels te verschuiven.
Computerhulp
Heeft uw computerproblemen? Een ervaren en betrouwbare student biedt vakkundige computerhulp aan huis of hulp op afstand.
Massage
Lekker doorsluimeren na een ontspannende massage aan huis.
Aangepaste kleding
Kleding voor mensen met een beperking, die comfortabel zit en er leuk uitziet. U kunt de collectie thuis in alle rust bekijken en passen.
Bibliotheek aan huis
Een prima oplossing als u graag leest, maar niet de mogelijkheid heeft om de bibliotheek de bezoeken.
Veilig wonen
Voorkom brand, waterschade of inbraak met de Veilig Wonen-diensten van Univé.