Audicien

De audicien van Beter Horen

Gehoorverlies is de gewoonste zaak van de wereld. Vrijwel iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Onze ervaren medewerkers weten precies hoe zij mensen (weer) kunnen laten genieten van een goed gehoor. Bij Beter Horen kunt u terecht voor een gratis hoortest, een adviesgesprek met een gecertificeerde audicien. Beter Horen biedt persoonlijke hooroplossingen, zoals een hoortoestel of accessoires, service en onderhoud. Ook heeft Beter Horen een uitgebreid assortiment gehoorbescherming, waaronder op maat gemaakte oordoppen.

Audicien aan huis

Bent u niet in de gelegenheid om naar onze winkel te komen? Informeer dan naar de mogelijkheden om een audicien aan huis te ontvangen.

Gratis hoortest en adviesgesprek

Heeft u het idee dat uw gehoor niet meer is wat het geweest is? Zet u bijvoorbeeld de TV steeds harder, kunt u mensen steeds minder goed verstaan of hoort u de bel niet meer? In dat geval is het goed eens met een audicien van Beter Horen te praten. De hoortest en het adviesgesprek zijn gratis. Beter Horen adviseert u in heldere taal over de mogelijkheden die er zijn. Gewoon bij u thuis, wanneer het u uitkomt.

Voordeel voor leden van Rivas:

(niet i.c.m. andere aanbiedingen):

  • gratis diagnose en adviesgesprek aan huis (inclusief uitgebreide hoortest)
  • 10% korting op batterijen, zwemstukjes en gehoorbeschermers, zowel aan huis als in een van de winkels van Beter Horen;
  • vrijblijvend uitproberen van een hoortoestel;
  • vijf jaar service en nazorg op uw hoortoestel;
  • extra voordelen bij aanschaf van Amplifon Hoorinnovaties.

Thuisservice

Speciaal voor mensen die niet zo mobiel zijn, heeft Beter Horen de Thuisservice. Dus als u zelf (of uw partner, vader of moeder) geen hoorwinkel kan bezoeken, nodig de audicien dan bij u thuis uit. De Beter Horen Thuisservice komt overal in het land. Een afspraak maken kan telefonisch via 088 006 3909.

Doe de online hoortest

Het is belangrijk om uw gehoor regelmatig te controleren. Zeker als u vermoedt dat het wat afneemt. Met de online check van Beter Horen weet u in een paar minuten hoe het ervoor staat. Doe hier de online hoortest.