Oogmeting en nieuwe bril uitzoeken bij u thuis

Met de dienst ‘Opticien aan huis’ maakt u thuis gebruik van alle diensten en producten van de opticien. Van het laten meten van uw ogen tot het uitzoeken van een nieuwe bril. Hierbij kunt u rekenen op deskundig advies en een uitgebreide collectie brillen en brillenglazen. Ook voor kleine reparaties of het bijstellen van uw montuur komt de opticien bij u thuis. Handig als u minder mobiel bent. Of geen tijd hebt om een opticien te bezoeken.

Brilzorg Holland

Rivas werkt voor de dienst Opticien aan huis samen met Brilzorg Holland.
Brilzorg Holland is een gediplomeerd en erkend optiekbedrijf. De opticien van Brilzorg Holland komt naar u toe voor een professionele oogcontrole, oogmeting en indien gewenst een nieuwe bril.

Ruime keuze
U heeft de keuze uit ruim tweehonderd monturen van verschillende merken en prijzen. Als uw bril na twee tot drie weken klaar is, brengt de opticien deze bij u thuis. Ook kunt u er terecht voor hulpmiddelen zoals een handloep. Of voor een eenvoudige reparatie van uw bril.

U steunt ook een goed doel
Voor iedere verkochte bril doneert Brilzorg een bedrag aan Stichting Zienderogen. Dit is een stichting die helpt om onnodige blindheid in de wereld te bestrijden.

Ledenvoordeel

De kosten hangen af van het montuur en de brillenglazen die u uitzoekt. Leden van Rivas krijgen op beide 10% korting. De oogmeting, het advies, het afstellen van het montuur en kleine reparaties zijn gratis. U betaalt geen voorrijkosten.

Meer informatie en aanmelden

Een afspraak maken met Brilzorg Holland kan via telefoon 088 – 712 6 712 of e-mail: info@brilzorgholland.nl.