Hoorstudio Strating

Hoorstudio Strating

Uw gehoor is, net als uw zicht, belangrijk bij het dagelijks functioneren. Gehoorverlies gaat vaak ongemerkt en geleidelijk. U merkt dat uw gehoor achteruit gaat wanneer u bijvoorbeeld oorsuizen ervaart, wanneer u geleidelijk aan de tv of radio harder zet. Of wanneer u moeite heeft om te achterhalen waar een geluid vandaan komt.

Niet alleen ouderen hebben last van gehoorbeschadiging, ook op relatief jonge leeftijd komen gehoorproblemen voor. Gehoorvermindering kan snel gaan. Het is dus verstandig om uw gehoor te laten testen zodra u merkt dat u minder goed hoort.

Hoortoestellen en hooroplossingen

Rivas werkt samen met Hoorstudio Strating in Sliedrecht. Naast hoortoestellen biedt Hoorstudio Strating een breed assortiment aan hulpmiddelen. Bijvoorbeeld om radio en tv beter te verstaan, zoals infrarood- en ringleidingsystemen. En ook op het gebied van telefonie is veel mogelijk. Met een goed wek- en waarschuwingssysteem hoeft u geen signaaltje meer te missen. U kunt zelf de hoorstudio bezoeken, maar de audicien komt ook bij u thuis.

Ledenvoordeel

Het eerste vrijblijvende huisbezoek is gratis. Daarnaast ontvangt u op vertoon van uw Rivas ledenpas 10% korting op accessoires bij aanschaf van een hoortoestel.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak belt u met 0184-411193 of stuur u een e-mail naar sliedrecht@hoorstudiostrating.nl.