Gezonde maaltijden, gratis thuisbezorgd

Het is belangrijk om iedere dag een gezonde, voedzame maaltijd te eten. Bent u voor even of voor langere tijd niet in staat om zelf te koken of boodschappen te doen? Of kiest u voor gemak? Schakel dan Maaltijdenexpres in voor koelverse maaltijden aan huis. Hiermee kunt u thuis genieten van een gevarieerde warme maaltijd; smakelijk en met verse ingrediënten bereid. Gratis thuisbezorgd. Het perfecte alternatief voor ‘tafeltje dekje’ dat in veel plaatsen niet meer bestaat.

Meer dan 200 verschillende hoofdgerechten

De maaltijdlijn bestaat uit een uitgebreid assortiment koelverse maaltijden, soepen, nagerechten en salades, aangevuld met dagverse- en seizoensproducten. U kunt kiezen uit meer dan 200 verschillende hoofdgerechten per jaar. Heeft u een dieet of allergie? Ook dan is er voldoende keuze. Eén keer per week bezorgen de vaste bezorgers van Maaltijdenexpres de koelverse maaltijden op een vast moment aan huis.

Maaltijden aan huis aanvragen

Meteen uw maaltijden bestellen? Dat kan via de www.maaltijdthuisservice.nl
Voor meer informatie en om maaltijden aan huis aan te vragen kunt u ook contact opnemen met Stichting Maaltijdenexpres via (013) 544 25 13. Als u klant wordt ontvangt u bij de eerste levering een uitgebreide brochure en een up-to-date menuvoorstel.

Bekijk hier een informatiefilmpje over Maaltijdenexpres.

Ledenvoordeel

Leden krijgen korting op alle hoofdgerechten.