Nalatenschap, begeleiding aan huis

Maakt u zich zorgen wie u ondersteunt als uw zelfstandigheid niet meer vanzelfsprekend is? Of wie na uw overlijden zorgt dat uw nalatenschap volgens uw wensen wordt afgewikkeld? Neem dan eens contact op met HEREDITAS.
HEREDITAS ontzorgt senioren, hun geliefden en betrokkenen door hen naar wens met raad en daad ter zijde te staan. Als adviseur, executeur en/of levensexecuteur (gevolmachtigde).

Testament of nabestaandendossier

HEREDITAS helpt u om de juiste voorbereidingen te treffen. Maar ook door uw nabestaanden bij te staan na een overlijden of bij (uw) wilsonbekwaamheid. Bijvoorbeeld met de opmaak van een testament, inclusief de benoeming van een executeur. Of met een nabestaandendossier met daarin uw adressen, verplichtingen en bezittingen en hun bestemming. Daarnaast helpt HEREDITAS u met regelingen voor wilsonbekwaamheid (bijvoorbeeld dementie). Zoals een levenstestament of onderbewindstelling.

Praktische dienstverlening na een overlijden of bij wilsonbekwaamheid

Na de uitvaart of bij wilsonbekwaamheid moeten vele administratieve en praktische zaken worden geregeld en/of afgehandeld. Zoals verzekeringen en pensioenen, het regelen van belastingzaken en het informeren van organisaties. Dit is arbeidsintensief en niet zonder financieel risico. Ook is er kans op onenigheid. Hereditas neemt als onpartijdig specialist werk en zorg uit handen, op basis van uw wensen.

Doe een nalatenschaptest

Hoe staat het met de toekomstige nalatenschap van uzelf, uw partner, ouders of goede kennis? Doe de nalatenschaptest op de website van Hereditas. Binnen vijf minuten weet u wat u (nog) te doen staat!

Ledenvoordeel

  • Een (kennismakings)gesprek aan huis kost € 99,50;
  • Een testament of levenstestament kost € 525,- inclusief notaris. Krijgt Hereditas een rol als (levens)executeur, dan krijgt u € 99,50 korting. Op twee (levens)testamenten krijgt u 20% korting. Op vier akten krijgt u 35% korting;
  • Opstellen Nabestaandendossier (een overzicht van uw adressen, bezittingen, verplichtingen en wensen) kost € 298,50 op basis van drie uur dienstverlening. (Leden van Rivas krijgen € 40,- korting);
  • Hulp bij diverse zaken na de uitvaart of bij wilsonbekwaamheid op basis offerte (Leden van Rivas krijgen € 5,- korting op het normale uurtarief).

Meer informatie en aanmelden

HEREDITAS hecht grote waarde aan vertrouwelijkheid en persoonlijk contact. Daarom komt de (levens)executeur van HEREDITAS op afspraak bij u thuis om de dienstverlening met u door te nemen en hierover naar wens afspraken te maken. Uw (levens)executeur blijft daarna uw vaste contactpersoon bij wie u altijd terechtkunt.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak neemt u rechtstreeks contact op met HEREDITAS: