Opticien aan huis

Oogmeting en nieuwe bril uitzoeken bij u thuis

De Opticien aan huis komt bij u thuis voor een gratis oogmeting, aanmeten van een nieuwe bril, een kleine reparatie of het bijstellen van uw montuur. Hierbij kunt u rekenen op deskundig advies en een uitgebreide collectie brillen en brillenglazen. Handig als u minder mobiel bent. Of geen tijd hebt om een opticien te bezoeken.

Nederlandse Huisopticiens

Rivas werkt voor de dienst Opticien aan huis samen met Nederlandse Huisopticiens.
Nederlandse Huisopticiens is een gediplomeerd en erkend optiekbedrijf. De opticien van Nederlandse Huisopticiens komt naar u toe voor een professionele oogcontrole, oogmeting en indien gewenst een nieuwe bril.

Ruime keuze
U heeft de keuze uit ruim tweehonderd monturen van verschillende merken en prijzen. Als uw bril na twee tot drie weken klaar is, brengt de opticien deze bij u thuis. Ook kunt u er terecht voor hulpmiddelen zoals een handloep. Of voor een eenvoudige reparatie van uw bril.

U steunt ook een goed doel
Voor iedere verkochte bril doneert Nederlandse Huisopticiens een bedrag aan Stichting Zienderogen. Dit is een stichting die helpt om onnodige blindheid in de wereld te bestrijden.

Ledenvoordeel

De kosten hangen af van het montuur en de brillenglazen die u uitzoekt. Leden krijgen op beide 10% korting. De oogmeting, het advies, het afstellen van het montuur en kleine reparaties zijn gratis. U betaalt geen voorrijkosten.

Meer informatie en aanmelden

Een afspraak maken met Nederlandse Huisopticiens kan via telefoon 0900-2300023 of e-mail: info@huisopticiens.nl.