Pedicure aan huis, goede voetzorg bij u thuis

Goede voetverzorging is belangrijk. De pedicure behandelt en voorkomt klachten. Zo houdt u uw voeten gezond. Geeft u er de voorkeur aan om thuis uw voetbehandeling te krijgen? Dan kunt u gebruikmaken van de dienst ‘Pedicure aan huis’. Ook makkelijk wanneer u de zorg heeft over iemand die wel wat hulp kan gebruiken.

De mobiele pedicures van Mobella

Rivas werkt voor de dienst ‘Pedicure aan huis’ samen met de pedicures van Mobella. De pedicures kunnen u ook behandelen als u diabetes of reuma heeft. Hiervoor hebben zij de benodigde diploma’s en kwalificaties.

Behandelingen

  • Basisbehandeling

De behandeling bestaat uit:
> knippen en frezen van de teennagels;
> behandelen van ingegroeide nagels;
> verwijderen van eelt en likdoorns;
> insmeren van de voeten om de bloeddoorstroming te bevorderen.

  • Behandeling diabetes voet

Als u diabetes heeft, krijgt u de behandeling mogelijk vergoed. Meestal wordt alleen het medisch noodzakelijke deel vergoed. Voor het cosmetische deel vraagt de pedicure een bijdrage. Soms heeft u een verwijzing nodig van de huisarts of podotherapeut. U kunt bij uw zorgverzekering informeren wat uw mogelijkheden zijn.

  • Behandeling reumatische voet

Als u reumatoïde artritis hebt zijn uw voeten extra kwetsbaar. Regelmatige controles en voetbehandelingen door een professionele pedicure zijn dus belangrijk. Daarom krijgt u vanuit uw aanvullende verzekering een vergoeding voor voetverzorging van de reumatische voet.

Ledenvoordeel

Leden ontvangen 10% korting op alle behandelingen.

 • Kosten basisbehandeling:
  € 44,10 voor niet-leden. € 39,70 voor leden.
 • Kosten behandeling diabetes voet, reumatische voet of andere risicovoet:
  € 47,80 voor niet-leden. € 43,00 voor leden.

Om in aanmerking te komen voor de korting, laat u uw Rivas ledenpas aan de pedicure zien. Een overzicht van de actuele tarieven vindt u op de website van Mobella

Meer informatie of een afspraak maken

U maakt snel en gemakkelijk een afspraak met een van de pedicures van Mobella, via: