Tapijt-en meubelreiniging

Het is belangrijk om regelmatig uw tapijt, gestoffeerde meubels en matras te laten reinigen door een professioneel bedrijf. Niet alleen zichtbare vervuiling en vlekken worden verwijderd, maar bijvoorbeeld ook huisstofmijt, huidschilfers en bacteriƫn. Dus het is ook beter voor uw gezondheid.

Rivas werkt voor deze dienst samen met Chem-Dry Kuster & de Leur. Chem-Dry reinigt tapijten, karpettten, harde vloeren en meubels.

De voordelen van reiniging door Chem-Dry:

  • U hoeft geen meubels te verschuiven, dat doet Chem-Dry voor u
  • Chem-Dry gebruikt een milieuvriendelijke en pH neutrale methode
  • Alles is binnen een uur weer droog

Kosten

Voor vragen, een prijsopgave of advies kunt u bellen met Chem-Dry: telefoon (078) 63 51 600 of mailen naar info@schoontapijt.com.
Een medewerker van Chem-Dry komt dan bij u langs voor een passend advies en vrijblijvende prijsopgave. Op de website leest u meer informatie over alle diensten van Chem-Dry.

Ledenvoordeel

Leden van Rivas krijgen 10% korting op de kosten van het reinigen en betalen geen voorrijkosten. Vermeld bij uw aanvraag dat u lid van Rivas bent.

Meer informatie of een afspraak maken

Op de website leest u meer informatie over alle diensten van Chem-Dry. Voor een vrijblijvende prijsopgave of een passend advies kunt u bellen met Chem-Dry: telefoon (078) 635 1600 of mailen naar info@schoontapijt.com.