Verhuisservice, hulp bij verhuizen

Verhuizen brengt altijd veel werk met zich mee. Er komt veel op u af en u moet veel regelen. Soms is het zelfs nodig uw spullen tijdelijk op te slaan. De Verhuisservice van Rivas kan een uitkomst voor u zijn.

Erkende verhuizer

Rivas werkt samen met Mondial Movers, R. Vlot & Zn. Verhuizingen uit Sliedrecht. Deze erkende verhuizer zorgt ervoor, dat uw persoonlijke bezittingen op een professionele en veilige wijze worden vervoerd. Afhankelijk van uw wensen, bestaat de dienstverlening uit:

  • in- en uitpakken van dozen;
  • (de)montage van meubelstukken;
  • handymanservice;
  • alle andere zaken die aan de verhuizing gerelateerd zijn.

Verhuisservice senioren

Verhuizen is niet niks en er komt veel bij kijken. Helemaal wanneer u of bijvoorbeeld uw ouders genoodzaakt zijn om te verhuizen naar een andere woning en dit ook nog eens binnen een kort tijdsbestek gerealiseerd moet worden. Het selecteren van spullen die wel of niet zullen meeverhuizen en de herinneringen aan de huidige woning, gaan meestal gepaard met een emotioneel proces.

Mondial Movers, R. Vlot & Zn. Verhuizingen neemt de praktische zaken voor u uit handen, zodat u zich kunt richten op de voor u belangrijke zaken. Vraag hier meer informatie over de verhuisservice voor senioren.

Verhuizing naar verpleeghuis of woonzorgcentrum
Mondial Movers, R. Vlot & Zn. Verhuizingen mag zich Zorgverhuizer noemen. Dit houdt in dat de medewerkers zijn opgeleid om goed om te kunnen gaan met bewoners van een verpleeghuis of woonzorgcentrum.

Kosten

De kosten verschillen per verhuizing. Neem voor een offerte contact op met Mondial Movers, R. Vlot & Zn. Verhuizingen via telefoonnummer 085- 053 2410 of via info@rvlot.nl.

Ledenvoordeel

Als lid van Rivas krijgt u 10% korting op de verhuistarieven. Tevens krijgt u korting op de (de)montagewerkzaamheden en het uurtarief van een klusjesman. Als u gebruik wilt maken van tussentijdse opslag van goederen, krijgt u 10% korting op behandelings- en opslagkosten.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie op www.rvlot.nl. Als u gebruik wilt maken van de verhuisservice kunt u hiervoor contact opnemen met Mondial Movers, R. Vlot & Zn. Verhuizingen via telefoonnummer 085- 053 2410 of via info@rvlot.nl.

Handige verhuistips
Bekijk hier filmpjes met praktische tips.