Gezondheidsmetingen

Met diverse metingen van Rivas krijgt u inzicht in uw lichamelijke conditie. De resultaten kunnen u motiveren om uw leefstijl aan te passen, doelgericht aan de slag te gaan en veranderingen in uw lichaam bij te houden.

Bio-impedantiemeting

Uw lichaamsgewicht is een optelsom van botten, spieren, vetten en vocht. De bio-impedantiemeting laat zien hoe deze zich tot elkaar verhouden. Met de meting krijgt u dus inzicht in uw lichaamssamenstelling. Ook kunt u veranderingen in uw lichaam bijhouden. Zo kunt u na een periode van afvallen en/of sporten zien of uw vetpercentage is gedaald en/of uw spiermassa is toegenomen.

Hoe gaat de meting?

Tijdens de meting krijgt u elektroden op uw rechterhand en -voet. Zo wordt uw lichaamssamenstelling gemeten. Hier voelt u niets van. In totaal duurt de meting tien tot vijftien minuten.

Persoonlijk advies

Na de meting krijgt u meteen het resultaat van uw lichaamssamenstelling te horen. Wilt u na de meting actief aan de slag met bewegen of met uw voeding? Een professional van Rivas Zorggroep helpt u op weg met een persoonlijk advies.

Kosten

De meting van de lichaamssamenstelling kost € 17,50. Leden krijgen € 5,- korting.

Meer informatie en aanmelden

Neem voor meer informatie en om aan te melden contact op met het Expertisecentrum Voeding en Leefstijl van Rivas via Rivas Zorglijn 0900-8440 of vodi@rivas.nl.