Leefstijlevenementen

In samenwerking met zorgverzekeraar VGZ organiseert Rivas interactieve evenementen over diverse gezondheidsthema’s.

Lezing, informatiemarkt en workshops

Een evenement bestaat uit lezing door een bekende gastspreker. Daarnaast kunt u deelnemen aan interactieve workshops. Tevens kunt u een informatiemarkt bezoeken.
Thema’s die bij de evenementen centraal staan zijn: beweging, voeding, slapen, mentale gezondheid. Maar ook mantelzorg, chronisch ziek zijn en dementie zijn terugkerende thema’s.

Evenement over slapeloosheid

Een op de drie Nederlanders kampt wel eens met slaapproblemen. Een goede nachtrust is net zo belangrijk als gezond eten en voldoende bewegen. Want tijdens je slaap herstelt je lichaam zich. Zowel mentaal als fysiek. Slaapproblemen verhelpen is dan ook erg belangrijk voor je gezondheid. Tijdens dit evenement krijgt u handvatten om beter te kunnen slapen.

Programma
Annemiek Braam is longarts bij Rivas. Zij heeft zich gespecialiseerd tot somnoloog (slaapgeneeskundige). Zij geeft een lezing over de processen in ons brein die zorgen voor slaap. Ook vertelt zij over de uiteenlopende oorzaken die een slaapstoornis tot gevolg hebben. Aansluitend kunt u een informatiemarkt bezoeken en deelnemen aan een van de interactieve workshops.

Kosten
Als lid van Rivas of als u zich aanmeldt als lid, kunt u hier gratis aan deelnemen.

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar ledenorganisatie@rivas.nl.