Avonturenboerderij Molenwaard

Fien en Teun

Het leukste dagje uit bij Fien & Teun!

Bij themapark Avonturenboerderij Molenwaard stap je met het hele gezin in de belevingswereld van Fien & Teun, jouw favoriete boertje en boerinnetje! Samen met een ontdekkingsboekje in de hand ga je op ontdekking door het themapark, vol leuke attracties, activiteiten en vrolijke parkshows.


Ieder seizoen kent unieke thema’s en evenementen, zo is er altijd wat nieuws te beleven! Rijd een rondje op een oer-Hollandse trekker, maak een ritje in een Fruitkistje door de Boomgaard, zing en dans mee tijdens de leukste shows van Fien & Teun, smul van een overheerlijke pannenkoek in ons Pannenkoekenrestaurant en laat je verwonderen tijdens de leerzame boerenschuurshows. Natuurlijk mag een ontmoeting met jouw favoriete boertje en boerinnetje niet ontbreken! Aan het einde van de dag ontvang je een écht diploma en ben je, net als Fien en Teun, een écht boertje of boerinnetje. Beleef samen een onvergetelijk dagje uit midden in de Zuid-Hollandse polder!

Avonturenboerderij Molenwaard is 6 jaar op rij uitgeroepen tot het Leukste Uitje van Zuid-Holland door het Land van ANWB.

50% korting

Leden ontvangen 50% korting op een ticket op vertoon van hun Rivas ledenpas*. Het is wel noodzakelijk om vooraf te reserveren via de website van Avonturenboerderij Molenwaard.
* Per Rivas ledenpas kunt u met maximaal 4 personen gebruikmaken van dit voordeel.

Hoe maakt u gebruik van het voordeel voor leden van Rivas?
1. Ga naar www.avonturenboerderij.nl/reserveren
2. Kies uw datum van bezoek en selecteer het aantal personen.
Kinderen tot 2 jaar zijn gratis!
3. Voer uw gegevens in en rond de bestelling af.
4. Per e-mail ontvangt u een reserveringsbevestiging, die u in combinatie met de Rivas ledenpas aan de kassa moet laten zien. Hier wordt de korting verrekend en kunt u de betaling voldoen! Er kan om uw legitimatiebewijs gevraagd worden en de korting is niet geldig op parkeren.

Kijk voor meer informatie en alle openingstijden op www.avonturenboerderij.nl.