Eten met korting bij Eetcafé Het Posthuijs

Eetcafé Het Posthuijs in Groot-Ammers is gevestigd in het oude postkantoor. Hier kunt u genieten van een kop koffie, een heerlijke lunch, een snelle hap of een uitgebreid diner. Ook kunt u er terecht voor een high tea, een high wine of een high beer.

Aanpassingen in verband met de coronamaatregelen
Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Eetcafé Het Posthuijs

Ideaal voor fietsers en wandelaars

Het Posthuijs heeft een eetcafé, een terras, een winkel en een zaal voor groepen. Het Posthuijs bevindt zich aan de Voorstraat in Groot-Ammers. Tegenover het pontje ‘af en toe’ en met diverse fiets- en wandelroutes in de nabije omgeving. Hierdoor is het goed bereikbaar.

Tussen de molens en de ooievaars

Het Posthuijs heeft een prachtige ligging. Namelijk tussen de molens van Kinderdijk en het Ooievaarsdorp (Avonturenboerderij Molenwaard) in Groot-Ammers. Daardoor is deze locatie zeer geschikt als beginpunt voor een heerlijke dag weg. Het interieur heeft een warme uitstraling. Samen met de open haard en vriendelijke bediening zorgt dit voor een huiselijke sfeer.

Duurzame producten

De gerechten worden bereid met duurzame producten uit de regio. Een daar zijn de medewerkers van Het Posthuijs trots op!

Ledenvoordeel

Op vertoon van uw Rivas ledenpas krijgt u 10% korting op uw rekening. Maar u kunt er ook voor kiezen om heerlijk te komen lunchen. U krijgt dan het 2e lunchgerecht op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag gratis. De korting geldt niet voor de drankjes en niet in combinatie met andere acties!

Meer informatie en reserveren