Exclusieve dagtochten

Een aantal keer per jaar organiseert de ledenorganisatie exclusief voor u als lid een volledig verzorgd dagje uit. Dit najaar staan er een tweetal dagtochten op de agenda, een indrukwekkend uitje naar de Orchideeën Hoeve en een mooie vaartocht door het Groene Hart.

Orchideeën Hoeve

Onder het dak van de Orchideeën hoeve schuilt een indrukwekkende junglewereld. Via spannende junglepaadjes reist u op woensdag 7 december van werelddeel naar werelddeel. Ruik de heerlijke geur van de tropische bloemen, bewonder de vlinders en volg de rondspringende aapjes door het regenwoud. Dit uitje is inclusief koffie met gebak en een heerlijke lunch. Aan het einde van de dag ontvangt u bovendien een mooie orchideeënbloem mee voor thuis. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Vaartocht Groene HartVaartocht Groene Hart

Geniet van de mooie omgeving en gezellige vaartocht door het Groene Hart. Op dinsdag 17 januari neemt u plaats op het schip waar u wordt ontvangen met koffie/thee en appelgebak. U maakt een drie uur durende vaartocht door de prachtige omgeving van het Groene Hart. Tijdens de lunch serveren wij een heerlijke huisgemaakte snert met roggebrood en katenspek. Wilt u meer informatie of inschrijven? Klik dan hier.

Dagtochten en meer..

Naast dagtochten organiseert de ledenorganisatie onder andere workshops, trainingen en cursussen. In de agenda vindt u het volledige aanbod.