Familie resort Molenwaard


Aan de rand van het pittoreske dorpje Ottoland ligt Familie resort Molenwaard. Dit typische kerkdorpje is gesticht rond het jaar 1250, en kent een rijk verleden met diverse monumentale boerderijen uit de 17e en 18e eeuw. Stap op de fiets of wandel door dorpsstraat A en B (zo heten ze écht) en laat u verrassen door de gezellige gastvrijheid van de bewoners.

Drink een warme kop thee aan het water bij Theetuin Gebroeders van Lint, haal een smakelijk ijsje bij IJsboerderij Middelbroeck, bezoek de streekwinkel van de Schaapskooi of laat u verwennen bij de Polder Spa. En dat allemaal in een puur Hollands landschap!

Ontdek de unieke accomodaties

Vakantiepark Molenwaard heeft accommodaties voor 2 tot 18 personen.
Bekijk hier alle accommodaties.

Wilt u liever één nachtje slapen op Familie resort Molenwaard? Verblijf dan in een van de hotelaccommodaties. Kiest u voor één van onze centraal gelegen studio’s, luxe kamperen in een Avonturentent, voor uitzicht over de natuurplas vanuit een Kinderdijk Cottage, of voor polderuitzicht vanuit de Polderlodge?

Wat u ook kiest, tijdens uw verblijf in een hotelaccommodatie geniet u van extra comfort, zodat u ook na een nachtje helemaal bent uitgerust. Ontbijt met de roomservice op uw eigen terras of maak gebruik van de ontbijtmogelijkheden bij de Frieterie.

Ledenvoordeel

Tot en met 31 december 2023 krijgt u 10% korting* op een verblijf in Familie resort Molenwaard. De korting geldt voor accommodaties, groepsaccommodaties en hotelaccommodaties.
Vul hiervoor de code rivasledenVPM in bij uw boeking.
Zoek en boek hier uw verblijf.

*Deze korting geldt niet als er een actieprijs is.