Aangepaste vakantiewoning

Midden in het groene hart van Nederland bevindt zich ‘In den Bongerd’. Een ultieme vakantiebeleving voor chronisch zieken en mindervaliden. Beléven staat centraal in ‘In den Bongerd’. Ziek zijn verschuift even naar de achtergrond.

Midden tussen de boomgaarden

Tussen de boomgaarden van Fruitbedrijf Stek staan twee aangepaste vakantiewoningen. Hier kunt u samen met familie en vrienden met volle teugen kunt genieten van de buitenlucht en het buitenleven. ‘In den Bongerd’ bevindt zich in een prachtige landelijke omgeving. Een stiltegebied met water en weelderige weiden.

Met bed en al naar buiten

Zowel de woningen als de boomgaard zijn rolstoelgeschikt. De paden door de boomgaard zijn verhard en prima toegankelijk. Zelfs als u aan bed bent gekluisterd. U kunt, met bed en al, het buitenleven proeven, voelen en horen. Dichter bij de natuur kunt u niet zijn.

Uitstapjes in de omgeving

De locatie is een mooie uitvalsbasis voor uitstapjes. Bijvoorbeeld naar vestingstad Gorinchem en glasstad Leerdam. Op een paar honderd meter stroomt het prachtige riviertje De Linge.

Ledenvoordeel

Leden krijgen een gratis tas boodschappen bij aankomst in de bungalow. Hierdoor kunt u meteen optimaal rustig genieten.

Meer informatie en reserveren

Voor meer informatie of reserveren gaat u naar www.indenbongerd.nl. Of u neemt contact op met ‘In den Bongerd’ via telefoon (0183) 56 14 43 of e-mail info@indenbongerd.nl.