Theater- en concertbezoek van deur-tot-deur voor 65+

Gaat u nog graag uit, maar liever niet alleen? Of vindt u het lastig om alles zelf te regelen? Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor 65-plussers. Hierbij is alles geregeld om zorgeloos te genieten.

Hoe werkt het?

Een vrijwilliger van Vier het Leven haalt u thuis op. Vervolgens bezoekt u samen met leeftijdgenoten een theater, museum of bioscoop. Bij aankomst en tijdens de pauze geniet u van een drankje. Daarna wordt u weer veilig thuisgebracht.

Programma

Het programma is beschikbaar voor inwoners van de volgende regio’s:

  • Dordrecht (Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht;)
  • Nieuwegein (Nieuwegein, IJsselstein, Vianen en Houten).

Tijdelijk online programma’s
Op dit moment is het door de coronamaatregelen helaas niet mogelijk om samen erop uit te gaan. Vier het Leven heeft daarom een aantal online initiatieven verzameld. Die kunt u hier bekijken en beluisteren. Bijvoorbeeld filmpjes van artiesten, die u een hart onder de riem steken. Maar ook virtuele rondleidingen door musea. En leuke voorstellingen en concerten.

Op deze pagina vindt u de komende maanden regelmatig nieuw materiaal en leuke tips. Zodra het weer mogelijk is om samen erop uit te gaan, vindt u hier weer het programma voor uw regio.

Kosten

De prijs van een arrangement varieert per voorstelling. Bij een arrangement zijn inbegrepen: entreebewijs, twee consumpties, vervoer, begeleiding en bespreekkosten. Stichting Vier het Leven kent geen winstoogmerk. Dankzij de inzet van vrijwilligers, donateurs en partners zijn de arrangementen betaalbaar.

Meer informatie

Reserveren kan tot drie weken voor aanvang van de voorstelling. Tenzij anders aangegeven. Vervolgens ontvangt u binnen twee weken na uw reservering een bevestigingsbrief. Hierin vindt u alle relevante informatie over de voorstelling(en) van uw keuze. Vervolgens neemt Vier het Leven contact met u op. Dit gebeurt één tot twee dagen vóór elk gereserveerd uitje.

Reserveren

Reserveren kan op de volgende manieren: