VGZ Zorgverzekering met korting

Naast de aantrekkelijke kortingen op de aanvullende verzekeringen, biedt VGZ extra ruime vergoedingen voor fysiotherapie, preventieve cursussen en mantelzorg.

Ledenvoordeel

Als lid van Rivas krijgt u bij VGZ de volgende kortingen:

  • 15% korting op Zorgt Goed, Zorgt Beter en Zorgt Best;
  • 5% korting op Tand Goed, Tand Beter en Tand Best.

Meer informatie en afsluiten

Op de speciale website van VGZ voor leden van Rivas vindt u alle informatie over de (collectieve) zorgverzekering VGZ Zorgt. U kunt daar ook meteen uw zorgverzekering afsluiten. Noteer daarbij in het desbetreffende vakje het contractnummer 87710544. U kunt uw verzekering ook telefonisch aanvragen bij VGZ: 0900-0750. Vermeld tijdens het gesprek ook bovenstaand contractnummer en houd uw burgerservicenummer bij de hand.

Ontvang vergoeding voor uw lidmaatschap

VGZ accepteert u altijd als nieuwe verzekerde. Als u de aanvullende verzekering VGZ Zorgt afsluit via Rivas ledenorganisatie, vergoedt VGZ de kosten van uw lidmaatschap. U kunt de nota van het lidmaatschap van Rivas ledenorganisatie tot 1 jaar terug declareren. Dit kan via Mijn VGZ, de VGZ Zorg app of via de post. Lees hier meer over declareren.
Of bekijk het filmpje op YouTube.

Hoe ontvangt u vergoeding voor uw lidmaatschap?
Stuur (een kopie van) het bewijs van inschrijving en een betalingsbewijs. Controleer goed of onderstaande informatie hier duidelijk op vermeld staat. Zo kan VGZ uw declaratie soepel verwerken.

– de naam Rivas en uw lidmaatschapsnummer (kopie of foto van uw ledenpas)
– de looptijd van het lidmaatschap (periode en jaar); dit mag u ook handmatig op uw bankafschrijving noteren
– het bedrag van het lidmaatschap dat u heeft betaald (kopie van uw bankafschrijving)
– uw klantnummer, naam en geboortedatum van uw zorgverzekering bij VGZ
LET OP: zorg dat de naam van de rekeninghouder zichtbaar is op de bankafschrijving en dat dit dezelfde naam is als de VGZ verzekerde.

Vragen over declareren?

Bel de klantenservice van VGZ: 0900 – 8490. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur.

Nog geen lid van Rivas?

Maar wilt u wel gebruik maken van de collectieve zorgverzekering van VGZ? Vraag de Rivas ledenpas aan. Na de bevestiging van uw lidmaatschap profiteert u direct van korting op de VGZ zorgverzekering.