Kapsalon Mir-Jo, ook voor een pruik of toupet

Kapsalon Mir-Jo is gespecialiseerd in haar- en hoofdhuidproblemen. Kapster Miranda van Overbeek heeft zich gespecialiseerd in het aanmeten van een pruik of toupet. Haar missie is om mensen, die om wat voor reden dan ook met haarverlies te maken krijgen of hebben, de best mogelijke oplossing en zorg aan te bieden.

Hoofdhuid- en haaronderzoek met speciale apparatuur

In de salon wordt gebruikgemaakt van dermatologische producten, die geschikt zijn bij overmatige haaruitval. Met een mediscoop kan een hoofdhuid- en haaronderzoek gedaan worden. De afdeling haarwerken waar de pruik wordt aangemeten zit op de eerste verdieping van het pand. Discreet in een aparte ruimte. Als u slecht ter been bent kunt u in de kapsalon geholpen worden. Ook kan de kapster bij u thuis of in het ziekenhuis langskomen.

Ledenvoordeel

Leden van Rivas krijgen 10% korting op de eigen bijdrage van het haarwerk, met een maximum van € 150,- per jaar. De kosten zijn afhankelijk van het product dat u kiest. Op grond van medische indicatie krijgt u van uw verzekeraar een basisvergoeding. Als u aanvullend verzekerd bent heeft u vaak recht op een extra tegemoetkoming. Haarwerken Mir-Jo declareert direct voor u bij uw zorgverzekeraar.

Korting in de kapsalon
Tevens krijgen leden van Rivas 10% korting op alle behandelingen in de kapsalon. Dit geldt niet in combinatie met de 65+ korting van 20%, die op woensdag en donderdag van toepassing is.

Meer informatie

Kapsalon Mir-Jo is gevestigd aan de Kerkbuurt 148 in Sliedrecht. Meer informatie vindt u op de website van kapsalon Mir-jo.