Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen

In het Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen kunt u hulpmiddelen lenen, huren of kopen. Denk daarbij aan:

Even rondkijken in de Vegro-winkel in Gorinchem? Bekijk hier een filmpje.

Ledenvoordeel

Leden krijgen 10% korting (dit geldt niet voor aanbiedingen) op uw aankopen in een Vegro thuiszorgwinkel. Neem daarom uw Rivas ledenpas altijd mee bij een bezoek aan de winkel. Ook in de webwinkel van Vegro krijgt u 10% korting op uw aankopen. Voer daarvoor bij uw bestelling de code ‘RIVAS10’ in.

Zonder kosten krukken of een rollator lenen

Leden kunnen in de Vegro Thuiszorgwinkels gratis één soort loophulpmiddel lenen:

  • elleboogkrukken (voor kinderen en volwassenen)
  • reumakrukken
  • onderarmschaalkrukken
  • okselkrukken
  • rollators
  • looprekken
  • vierpoot-wandelstokken

Het loophulpmiddel kunt u 13 weken gratis lenen. U kunt het loophulpmiddel binnen de termijn van 13 weken omruilen voor een ander loophulpmiddel. Daarna krijgen leden 10% korting op het huren en kopen van eenvoudige loophulpmiddelen.

Thuiszorgwinkels

Het Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen heeft thuiszorgwinkels door het hele land. De medewerkers kunnen u uitgebreid adviseren over alle hulpmiddelen. Alle winkels beschikken over showrooms en zijn bereikbaar voor mensen met een beperking. Als een product aangemeten moet worden of persoonlijk afgestemd, dan gebeurt dit aan huis.

Uitleenpunten

Daarnaast heeft Vegro uitleenpunten. Deze uitleenpunten bevinden zich in bijvoorbeeld ziekenhuizen, gezondheidscentra en apotheken. Hier kunt u terecht voor het lenen en huren van hulpmiddelen. Niet alle uitleenpunten hebben het volledige leen- en huur assortiment.

Kijk hier voor een winkel of uitleenpunt bij u in de buurt.