Aangepaste badkamer hulpmiddelen

Langer veilig en zelfstandig thuis wonen? Dat kan met een aangepaste badkamer van Bano Benelux. Kies bijvoorbeeld voor elementen zoals het sta-op toilet, de aangepaste wastafel en de aangepaste douche. Daarmee maakt u weer ontspannen gebruik van de badkamer. Voor jong en oud is er altijd een oplossing.

Unieke kenmerken van de Bano badkamer

  • het elektrisch in hoogte verstelbaar toilet;
  • de elektrisch in hoogte verstelbare wastafel;
  • het in hoogte verstelbare douchezitje.

Eenvoudige bediening
De badkamerelementen hebben een eenvoudige bediening. Bovendien wordt rekening gehouden met de mogelijkheden van de individuele gebruiker. De badkamer is speciaal geschikt voor senioren. Maar ook voor mensen met een lichamelijke beperking.

Meer vloerruimte
De producten worden aan de muur gemonteerd. Hierdoor blijft er meer vloerruimte over. Ook is er zo genoeg ruimte voor eventuele hulpmiddelen. Bovendien kan de badkamer dan makkelijker schoongemaakt worden. Daarmee zorgt u voor een goede hygiƫne. De aangepaste badkamer heeft ondanks zijn functionaliteit een warme uitstraling. De toilet en wastafel hebben opvallende kleuraccenten.

Korte bouwtijd
Bano Benelux kan binnen twee dagen een volledig nieuwe badkamer in uw huis plaatsen. De badkamer heeft een modulair systeem. Daarnaast hebben de monteurs ervaring in de zorg. Hierdoor ervaart u weinig overlast bij het plaatsen.

Ledenvoordeel

Leden krijgen 10% korting op een aangepaste badkamer.

Meer informatie

De aangepaste badkamer kunt u bezichtigen en bestellen bij Bano Benelux aan de Schooldwarsstraat 48, 3351 AT in Papendrecht.
Meer informatie leest u op de website: www.banobenelux.com