Maak kennis met FitWalk

Voor iedereen die zich fit wil voelen en graag buiten beweegt is er FitWalk! Uitgangspunt is dat je op iedere leeftijd en op je eigen niveau sportief en actief bezig kunt zijn.

FitWalk Power
Tijdens deze training loop je op een stevig tempo en doe je tussendoor spierversterkende oefeningen. Iedere les is anders door wisselende oefeningen en andere routes door de verschillende wijken in Gorinchem. Een groot voordeel is dat je je gewrichten, spieren en pezen veel minder belast. Hierdoor heb je minder kans op blessures. De training duurt in totaal één uur. Je start met een warming-up en eindigt met een cooling-down. Na afloop drink je met elkaar een kopje thee.

FitWalk Mind
In de drukte van alledag rennen we onszelf vaak voorbij. FitWalk Mind gaat over de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu. Je leert door wandelmeditatie, beweegreeksen en ademhalingsoefeningen om meer te ontspannen. Tijdens de lessen gaan we aan de slag met verschillende thema’s, die je vervolgens meteen in de praktijk kan brengen om meer bewustzijn en ontspanning in jouw leven te ervaren. Een les duurt anderhalf uur en sluiten we af met een kopje thee.
FitWalk Mind is ontmoeten, maar vooral ont-moeten. Even weg van de stress van alledag.

Gratis kennismaking
Leden van Rivas kunnen op zaterdag 2 september gratis deelnemen aan een event om kennis te maken met FitWalk. Verzamelen voor het event op zaterdag 2 september is om 9.30 uur op het grote parkeerterrein van het Lingebos in Vuren.

Het evenement is afgelopen.

Datum

02 sep 2023
Verlopen!

Tijd

09:30 - 11:00

Locatie

Parkeerterrein Lingebos, Vuren
Categorie