Ledendag

Een gezellige dag voor jong en oud. Met een informatiemarkt, workshops, demonstraties, gezondheidstesten, proeverijen, behendigheidsspellen en nog veel meer. Ook is er een kids corner, waar een meet & greet plaatsvindt met Fien en Teun van Avonturenboerderij Molenwaard.

Programma

10.00 uur: Opening.
Bezoek de informatiemarkt met onder andere een proeverij. Neem deel aan leuke spellen en laat uw gezondheid testen.
10.30-15.00 uur: Workshops.
16.00 uur: Sluiting.

Workshops

Doe mee aan een of meer workshops. Voor een aantal workshops geldt een maximum aantal deelnemers. Wilt u verzekerd zijn van een plekje, meld u dan van tevoren aan via deze website.

Luister naar je lijf 10.30-11.15 uur
Kent u dat gevoel: die knoop in uw maag, de last op uw schouders of die knikkende knieën? Ons lichaam zegt ons veel, maar in de drukte van de dag merken we dat vaak niet op. Na een klein stukje theorie gaat u praktisch aan de slag. Door spanning in uw lichaam te voelen leert u hoe u kunt ontspannen. De workshop wordt gegeven door Sharifa Koole, fysiotherapeut bij Rivas Zorggroep.

Opgeruimd leven 10.45-11.30 uur
Heeft u last van chaos in uw huis of hoofd? En verlangt u naar rust en ruimte? In deze workshop krijgt u tips om een vliegende start te maken met het organiseren van uw huis, administratie, agenda en/of huishouden. De workshop wordt gegeven door Esther van Dijk. Zij is professional organizer en trainer in het team van De HuishoudCoach. Ook is zij werkzaam als opruimcoach via haar eigen bedrijf OrganizedbyME.

Stoelyoga 13.00-13.45 uur
Stoelyoga is de meest laagdrempelige vorm van yoga. Deze bewegingsvorm kenmerkt zich vooral door het tempo en de eenvoud. U kunt het altijd en overal doen.

Beter slapen 13.15-14.00 uur
Ontdek de kracht van ademhaling, waardoor u sneller, dieper en langer slaapt.

Single dansen 14.00-14.45 uur
In deze workshop leert u een dans die u ook alleen kunt doen. De workshop wordt gegeven door Maya Beijen. Zij is medeoprichter van De Danssalon, waar zij regelmatig stijldansavonden organiseert.

Het geheime ingrediënt 14.15-15.00 uur
Tijdens deze workshop komt u meer te weten over ingrediënten die goed zijn voor uw gezondheid en zelfs ziekten kunnen voorkomen. Uw kennis wordt getest met een leuke quiz. Tijdens een proeverij moet u raden welk gezond ingrediënt er in het hapje verwerkt is. De workshop wordt gegeven door Naomi de Jong, diëtist bij Rivas Zorggroep.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

07 okt 2023

Tijd

10:00 - 16:00

Locatie

Sliedrecht, De Lockhorst, Sportlaan 1
Categorie
Bestel uw tickets hier