Orchideeën Hoeve kaarsjesavond, dagtocht (VOL)

Onder het dak van de Orchideeën hoeve schuilt een indrukwekkende junglewereld vol prachtige bloemen en vrij levende dieren. De magische kaarsjesavond vormt het hoogtepunt van WinterDroom in de Orchideeën Hoeve. Het is een hartverwarmende belevenis. Zodra de duizenden kaarsen worden ontstoken, transformeert de jungle in een lichtspektakel dat nergens anders is te ervaren. Volg de speciaal uitgezette lichtjesroute en reis van droomwereld naar droomwereld. Ontdek hoe reusachtige palmen transformeren in mystieke lichtobjecten. Bewonder de flamingo’s en nachtvlinders die ronddwalen in sprookjesachtig avondlicht. En geniet van sfeervolle livemuziek in de romantische ‘Zwevende’ Bloementuin. Dit uitje is inclusief koffie met gebak en diner. Deelname is exclusief voor leden van Rivas. U mag een introducé meenemen, die geen lid is.

Bekijk hier een filmpje om een impressie te krijgen.

Programma 13 december 2023

Opstapplaatsen en vertrektijden

13.00 uur Landvast, Haven 4, Alblasserdam
13.15 uur De Lockhorst, Sportlaan 1, Sliedrecht
13.30 uur Hotel Gorinchem, Van Hogendorpweg 8-10, Gorinchem.

Hoe ziet de dag eruit?

Per luxe touringcar gaat u naar Luttelgeest. Tijdens de busrit geniet u van de gratis koffie- en thee service. Als u nog niet geluncht heeft kunt u hierbij uw zelf meegenomen broodje nuttigen.

   • 15.30 uur: Aankomst in de Orchideeën Hoeve. Hier ontvangen wij u met koffie/thee en kerstgebak.
   • 16.15 tot 18.00 uur: U kunt op eigen gelegenheid de magische winterwereld en de kaarsjesavond ontdekken.
   • 18.00 uur: Aanvang diner. Wij serveren twee soorten stamppot en een heerlijk kerstdessert. Drankjes zijn voor eigen rekening.
   • Na het diner kunt u nog iets naar keuze doen: shoppen op de gezellige kerstmarkt, nog een tweede keer de lichtjesroute lopen of een drankje op het terras nemen.
   • Om 20.00 uur vertrekt de touringcar weer huiswaarts.

Hoe laat bent u weer terug?

De verwachte terugkomsttijden zijn:
22.00 uur Hotel Gorinchem
22.15 uur De Lockhorst
22.30 uur Landvast

N.B. Een rollator kan zonder problemen mee. Een rolstoel is helaas niet mogelijk.

Algemene voorwaarden

Let op! De Algemene voorwaarden van Rivas ledenorganisatie zijn van toepassing op de aankoop van dagtochten. In de Algemene voorwaarden zijn ook de annuleringsvoorwaarden voor dagtochten beschreven. Neem kennis van deze voorwaarden voordat u uw aankoop definitief maakt.

Hier leest u de Algemene voorwaarden.

Het evenement is afgelopen.

Datum

13 dec 2023
Verlopen!

Tijd

De hele dag

Kosten

€ 73,00
Categorie