Tulip Experience, dagtocht (VOL)

Maak de mooiste foto’s tussen 1 miljoen tulpen (én 700 soorten!) in de showtuin. Ga mee op een dynamische ontdekkingstocht door de 1000-jarige geschiedenis en het kwekersproces van de tulp in het museum. En stel uw eigen bos tulpen samen in de indoor pluktuin. Deze dagtocht is exclusief voor leden van Rivas. U mag een introducé meenemen, die geen lid is.

‘Tulip Experience is verkozen tot Best Hidden Gem van de wereld!’

Programma 25 april 2024

Opstapplaatsen

Hotel Gorinchem, Van Hogendorpweg 8-10, Gorinchem.
Zwembad de Duikelaar, Sluisweg 144, Hardinxveld-Giessendam.
Van der Palmstraat 1, Papendrecht. (tegenover de Bethlehemkerk).

Hoe ziet de dag eruit?

9.00 – 9.30 uur: U wordt opgehaald door de touringcar.

11.00 uur: Aankomst bij Tulip Experience in Noordwijkerhout.
Familie Pennings ontvangt u hartelijk op hun familiebedrijf. In de gezellige coffee corner De Witte Zwaan, met uitzicht op de showtuin, serveren wij koffie of thee met een lekkere koek in tulpenthema. Na de koffie maakt u een rondleiding door het museum. Tijdens deze wandeling nemen wij u mee op reis door de 1000-jarige geschiedenis van de tulp.

Na het bezoek aan het museum vervolgt de Experience zich buiten. U stapt in de showtuin in een prachtig kleurenpalet. De showtuin is zo groot als twee voetbalvelden. Er zijn 1 miljoen tulpen geplant in 700 verschillende soorten. Alle tulpen komen uit eigen kwekerij. Bij de speciaal ingerichte fotopunten kunt u het perfecte plaatje schieten.

13.00 uur: Rond deze tijd verwachten wij u terug in de De Witte Zwaan. Hier kunt u genieten van een lunch, bestaande uit tomatensoep, 2 zachte bollen met keuze uit kaas, ham/kaas, kipfilet/pesto, 1 krentenbol met kaas of roomboter, 1 koud drankje (melk, karnemelk, sap of water) en 1x koffie of thee.

14.00 uur: Na de lunch heeft u de gelegenheid om de indoor-streekmarkt te bezoeken. In de kraampjes vindt u allerlei leuke snuisterijen. In de indoor plukkerij mag u uw eigen bosje tulpen plukken om mee naar huis te nemen.

15.00 uur: Rond deze tijd komt het bezoek ten einde en rijden we met de touringcar via de bollenvelden terug naar uw opstapplaats.

Hoe laat bent u weer terug?

Tussen 16.30 en 17.00 uur bent u weer terug bij uw opstapplaats.

N.B. Een rollator kan zonder problemen mee. Een rolstoel is helaas niet mogelijk.

Algemene voorwaarden

Let op! De Voorwaarden evenementen van Rivas ledenorganisatie zijn van toepassing op de aankoop van dagtochten. In de Voorwaarden evenementen zijn ook de annuleringsvoorwaarden voor dagtochten beschreven. Neem kennis van deze voorwaarden voordat u uw aankoop definitief maakt.

Hier leest u de Voorwaarden evenementen.

Het evenement is afgelopen.

Datum

25 apr 2024
Verlopen!

Tijd

09:00 - 17:00
Categorie