Diëtist Naomi de Jong vegetarisch

Workshop Het geheime ingrediënt 22 februari 2022

U leert tijdens de workshop ‘Het geheime ingrediënt’ meer over het gebruiken van ingrediënten die goed zijn voor de gezondheid en zelfs ziekten kunnen voorkomen. Ook leert u wat gezonde vervangers van bijvoorbeeld boter of suiker zijn. U hoort ook wat de laatste voedingstrends en de grootste fabels over afvallen zijn.

Laat u verrassen tijdens de proeverij. U proeft verschillende zoete en hartige hapjes. Het is aan u om te bepalen welk gezond ingrediënt er in het hapje is verwerkt. Uiteraard gaat u naar huis met lekkere en gezonde recepten.

De workshop wordt gegeven door Naomi de Jong. Zij is diëtist bij Rivas Zorggroep en heeft zich gespecialiseerd in vegetarisch, veganistisch en multicultureel eten. Naast dieetbegeleiding geeft ze kookworkshops en voedingsvoorlichting. Zij is medeauteur van de kookboeken “De gezonde eter – natuurlijk samen koken” en “Gezonde wereldgerechten“.

Aanmelden
Leden van Rivas kunnen gratis deelnemen. U meldt zich aan via onderstaand formulier.  Ik neem graag deel aan de workshop in:

  Ik ben lid van Rivas:


  Bij nee, vul onderstaand formulier in

  Het evenement is afgelopen.

  Datum

  22 feb 2022
  Verlopen!

  Tijd

  19:30 - 21:00

  Locatie

  Gorinchem, Gemeenschapshuis De Bogerd, Willem de Vries Robbéweg 100,