Slaap Lekker Weken bij Vegro

Wie goed en lekker slaapt, wordt uitgerust wakker. Bovendien voel je je fitter en energieker om aan een nieuwe dag te beginnen. Slapen op een goed matras is dan ook goud waard.

Korting op matrassen en andere slaapproducten

Tussen 13 maart en 7 mei 2023 krijg je bij Vegro exclusieve korting op slaapproducten van Deron. Op het Sublime matras geldt 50% korting en betaal je geen € 898,- maar slechts € 449,-. Voor de matrassen Papillon Deluxe en Soof® geldt een korting van 20%. Daarnaast is er meer voordeel op diverse slaapproducten, ontvang je gratis en vrijblijvend slaapadvies en kun je gebruikmaken van het gratis servicepakket.

De kwaliteit van een Deron matras

Deron levert al jaren slaapcomfort van Zwitserse topkwaliteit. De matrassen worden aanbevolen door zorgprofessionals. Door een unieke combinatie van HRC koudschuim en SensiDence traagschuim biedt het matras extra stabiliteit en ondersteuning en verlaagt daarmee de druk op spieren en gewrichten. Het matras bevat een ademende en wasbare Tencel-hoes en het matras is extra luchtig door de open-celstructuur.

Gratis slaapadvies in de Vegro zorgwinkels of gewoon bij jou thuis!

Ben je toe aan een nieuw matras? Maak dan een afspraak voor een gratis slaapadvies bij jou thuis. Een expert van Deron zal dan langskomen en advies op maat geven.
Wil je proefliggen en direct slaapadvies krijgen in een van de Vegro zorgwinkels? Kom dan langs. De medewerkers van Vegro staan voor je klaar voor een uitgebreid advies op maat. Of kom op afspraak naar een van de Slaapadviesdagen. Kijk op vegro.nl/slapen voor de locaties, data en het aanmelden.

Meer informatie? Of een afspraak maken?

Neem gerust contact op met de Vegro klantenservice via 0900 – 288 77 66 (lokaal tarief). Of ga naar vegro.nl/slapen