Beter slapen: tips & advies

beter slapen en gezond ouder worden met Somnox

Naarmate u ouder wordt, slaapt u slechter. Dat heeft u misschien wel gemerkt. U heeft bijvoorbeeld meer moeite om in slaap te vallen, u slaapt lichter of u wordt ’s nachts regelmatiger wakker. Soms vanwege lichamelijke klachten. Of omdat u vaker naar de wc moet.

Het is niet per se erg dat u minder goed slaapt dan vroeger, maar het kan wel van invloed zijn op hoe u zich voelt en uw dag invult. Het is verstandig om te onderzoeken waardoor het komt dat u slechter slaapt en vervolgens te bekijken hoe u dat eventueel kunt verbeteren. Het kan helpen om een ‘slaapdagboek’ bij te houden en op te schrijven wanneer u wel slaapt en wanneer het niet lukt om te slapen. Daardoor krijg u een beter beeld van uw slaapritme.

Somnox, een natuurlijke slaaphulp

Ademhaling is een mooi middel om uw slaap te verbeteren. Somnox stimuleert een rustige ademhaling, die is aangepast op uw ritme. Door mee te ademen, vertraagt uw eigen ademhaling automatisch. Hierdoor komen uw lichaam en geest vanzelf tot rust. U slaapt sneller, dieper en langer, op een natuurlijke manier. En u wordt weer uitgerust wakker.

Doe de slaaptest

Bent u benieuwd of Somnox u kan helpen om uw slaap te verbeteren? Beantwoord de vragen in de vragenlijst en ontvang persoonlijk slaapadvies. Doe de slaaptest.

€ 50,- korting op Somnox

Als u lid bent van Rivas kunt u tegen een voordelig tarief kennismaken met Somnox. U ontvangt € 50,- korting op uw aankoop. Vervolgens kunt u Somnox 30 nachten uitproberen. Ga voor deze aanbieding naar de website van Somnox. Vul de kortingscode RIVAS50 in bij uw bestelling.