Avonturenboerderij Molenwaard – 2e ticket gratis

Fien & Teun avonturenboerderij Molenwaard

Ga op ontdekkingstocht met Fien & Teun en behaal je boerderijdiploma!

Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Bij Avonturenboerderij Molenwaard ervaar je samen met de hele familie hoe het is om te leven op een boerderij. Het boertje en boerinnetje, Fien en Teun nemen je mee en laten je van alles zien over hun boerderij. Maak een ponyritje, ga trekker rijden, knuffel met de liefste dieren of geniet van de parkshows! Samen beleef je een onvergetelijke dag middenin de Hollandse polder.

2e ticket gratis

Bent u lid van Rivas, dan ontvangt u op vertoon van uw Rivas ledenpas het 2e ticket gratis. Het is wel noodzakelijk om vooraf te reserveren via de website van Avonturenboerderij Molenwaard. U kunt met maximaal 6 personen per Rivas ledenpas gebruikmaken van dit voordeel.

Hoe maakt u gebruik van het voordeel voor leden van Rivas?
1. Ga naar www.avonturenboerderij.nl/reserveren
2. Kies voor: Ik wil reserveren met een eerder aangeschaft (actie) ticket/voucher en klik op de button reserveren
3. Kies uw datum van bezoek
4. Geef per leeftijdscategorie aan met hoeveel personen u komt (inclusief kinderen van 0 tot 2 jaar die gratis toegang krijgen)
5. Voer uw gegevens in, zodat u het reserveringsbewijs per e-mail kunt ontvangen

De tickets betaalt u aan de kassa van Avonturenboerderij Molenwaard. Vergeet niet uw Rivas ledenpas mee te nemen. Er kan om uw legitimatiebewijs gevraagd worden.