Lekker slapen binnen handbereik

Wist u dat u na een goede nachtrust fitter, alerter, creatiever en socialer bent? De impact van goed slapen op de lange termijn is nog groter. Met slaap herstelt uw lichaam en geest. Genoeg redenen om aandacht te besteden aan goed slapen.

5 oplossingen om beter te slapen

Onze partner VGZ biedt verschillende oplossingen om beter te slapen en te ontspannen. Bent u via Rivas ledenorganisatie collectief verzekerd bij VGZ? Dan kunt u direct aan de slag!

1. Online workshop voor als u niet goed slaapt

Met de online workshop Beter Slapen gaat u zelf en anoniem aan de slag. De workshop is door professionals gemaakt en helpt slaapproblemen voorkomen of verhelpen. Speciaal voor collectief verzekerden.
Lees meer –> Online workshop voor als u niet goed slaapt

2. Speciale muziek om bij in slaap te vallen

Makkelijker in slaap komen? Of beter kunnen ontspannen? De muziek van Brain.fm kan u helpen. De muziek is speciaal ontwikkeld door wetenschappers en componisten. Speciaal voor collectief verzekerden.
Lees meer –> Speciale muziek om bij in slaap te vallen

3. Slaapgids met handige tips en feitjes

In slaap komen is soms een onmogelijke opgave. U heeft alles al geprobeerd, van een kop warme melk tot aan schaapjes tellen. Maar beseft u zich dat er meerdere factoren zijn die bepalen of u fijn slaapt? Zoals uw slaapomgeving, en uw fysieke en mentale toestand? Vraag de gratis slaapgids aan en ontvang direct:

  • uitleg over de effecten en werking van slaap
  • 9 praktische slaaptips van slaapexpert dr. Winni Hofman
  • 10 handige feiten en cijfers over slaap

Lees meer –> Slaapgids met handige tips en feitjes

4. Digitale workshop voor mensen die (te)veel piekeren

Als uw gedachten steeds terugkeren naar eenzelfde punt kan dat heel vervelend zijn. Van veel piekeren wordt u gespannen, bang, boos en verdrietig. Het kan u zelfs slapeloze nachten bezorgen. Leren hoe u minder piekert? Dat kan!
Lees meer –> Digitale workshop voor mensen die (te)veel piekeren

5. Mindfulness coach app

Minder stress en beter slapen? Mindfulness kan u helpen. Word zelfbewuster, rustiger en meer ontspannen. Gebruikers geven de VGZ Mindfulness Coach app 4,5 sterren.
Lees meer –> Mindfulness coach app

Lees meer over beter slapen op de website van VGZ.