Win kaarten voor een filmpremière

10 november is de Dag van de Mantelzorg. Hoog tijd om al die stille krachten, die superhelden achter de schermen, eens flink in het zonnetje te zetten! Nomineer een mantelzorger via de website vegro.nl/mantelzorg. En misschien wint ‘jouw’ mantelzorger wel een geheel verzorgd avondje uit voor 2 personen bij de première van dé bioscoophit van dit najaar: Rocco & Sjuul.

Over de film

In ROCCO & SJUUL ontmoet mantelzorger Sjuul na jaren weer haar jeugdliefde Rocco. De vonk tussen de twee slaat opnieuw over, wat onvermijdelijke consequenties met zich meebrengt. Want mag en kan je weer voor jezelf kiezen wanneer je al een heel leven hebt geleid? Wat als je verliefd wordt op iemand anders dan je partner, voor wie je mantelzorger bent?
Met o.a. Beppie Melissen, Sabri Saad El Hamus, Nazmiye Oral en Anniek Pheifer in de hoofdrol.

Hoe kan je kaarten winnen?

Tot en met 30 september kun jij online óf in de Vegro zorgwinkel een mantelzorger aandragen die jij een uniek avondje uit gunt. Uit de opgegeven mantelzorgers worden willekeurig de winnaars getrokken. Ken jij een fantastische mantelzorger die een avondje uit verdient? Meld diegene dan nu online aan via vegro.nl/mantelzorg. Kies op het aanmeldformulier als stad Rotterdam. Maak daarmee kans op een volledig verzorgde avond voor 2 personen naar de filmpremière van ROCCO&SJUUL op 10 november in Rotterdam.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door onze samenwerkingspartner Vegro. Vegro is al bijna 40 jaar dé leverancier van hulpmiddelen. Samen met de klant kijkt Vegro naar wat wél kan. Precies de insteek van de 4,4 miljoen mantelzorgers van Nederland. Daarom is Vegro trotse partner van deze film.