Evenement over slapen en slaapproblemen

Annemiek Braam longarts, somnoloog, slaapexpert Beatrixziekenhuis

Slaapspecialist Annemiek Braam geeft tijdens een interactief online evenement een lezing over de processen in ons brein die zorgen voor slaap. Ook vertelt zij over de uiteenlopende oorzaken van slaapproblemen en slaapstoornissen.

Wist u dat de hoeveelheid tijd die we slapen in de afgelopen 50 jaar met 1 uur is afgenomen? Het leven nu is hectischer en we zijn gewend aan een 24 uurs-maatschappij. Hoeveel u slaapt, is iets heel persoonlijks, en is deels genetisch bepaald. U hoort hier alles over tijdens het evenement. Ook kunt u via de chat vragen stellen aan Annemiek.

 • Datum: dinsdag 23 maart 2021
 • Tijd: 19.30 uur
 • Kosten: Gratis voor leden van Rivas. Niet-leden betalen € 5,00.

Let op: aanmelden voor het online evenement kan tot 23 maart 11.00 uur. Het evenement wordt opgenomen. Als u na 11.00 uur aanmeldt, sturen wij u binnenkort per e-mail een link zodat u het terug kunt kijken. Vul hiervoor dan wel het aanmeldformulier in.

Aanmeldformulier  Ik ben lid van Rivas:


  Bij nee, vul onderstaand formulier in

  Over Annemiek Braam

  Annemiek Braam is longarts en somnoloog en werkt in het Beatrixziekenhuis in Gorinchem. Een somnoloog is een arts die zich heeft gespecialiseerd in de ‘slaapgeneeskunde’. Dit betreft een kwaliteitstitel op Europees niveau die geldt als erkenning voor kennis op het gebied van de slaapgeneeskunde.

  Als longarts en in het Beatrixziekenhuis ziet en behandelt Annemiek voornamelijk patiënten met slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen, in het bijzonder slaapapneu. Dit gebeurt in het Beatrixziekenhuis altijd in samenwerking met een KNO-arts, een kaakchirurg en eventueel een neuroloog.

  Ook interessant om te lezen:

  5 oplossingen om beter te slapen