Lente bij Avonturenboerderij Molenwaard

Jonge dieren

Het is Lente op de boerderij en daar horen natuurlijk jonge dieren bij. Zo zijn er jonge lammetjes die je kan knuffelen in de wei en biggen van de minivarkens. Of ga op kraamvisite bij het jonge veulentje. Ook zijn er begin maart een geitenvierling, een geitendrieling en een geitentweeling geboren die nu allemaal buiten rondlopen.

Fien & Teun Speelplein

Het voorplein van Avonturenboerderij Molenwaard is volledig vernieuwd. Klimmen en klauteren maar… leef je uit op het nieuwe Fien & Teun Speelplein!

Ga op ontdekkingstocht

Avonturenboerderij Molenwaard bestaat dit jaar 5 jaar en daarom is het feest op de boerderij. Ontdek de boerderij met het nieuwe feestelijke boerderijboekje en ontvang een écht diploma als aandenken aan het leuke verjaardagsfeestje op de boerderij. Natuurlijk is de boerderij feestelijk versierd en geven ook de dieren op de boerderij een show over het 5-jarig bestaan.

2e ticket gratis

Bent u lid van Rivas, dan ontvangt u op vertoon van uw Rivas ledenpas het 2e ticket gratis. Het is wel noodzakelijk om vooraf te reserveren via de website van Avonturenboerderij Molenwaard. U kunt met maximaal 6 personen per Rivas ledenpas gebruikmaken van dit voordeel.

Lees hier hoe u gebruikmaakt van dit voordeel voor leden van Rivas.